Webinar: Rushen of chillen? Naar een betere ochtend - en avondroutine. Maandag 19 oktober om 20u.

Wil jij ook graag een ochtendroutine waarin alles vlot verloopt ? Zonder stress en met voldoende tijd om al je taakjes af te krijgen … Of erger jij je ook aan al die rondslingerende dingen in je woning? Tijdens dit webinar krijg je hier praktische oplossingen voor die voor iedereen haalbaar zijn.

Het webinar bekeken? Wat vond je ervan? Vul hier het evaluatieformulier in.

Spreker: Tina Favache

Tijdens dit webinar ga je aan de slag met je eigen routines. Om hier zicht op te krijgen, schrijf je vooraf best 2 dagen lang je volledige ochtendroutine op. Vertrek van de tijd die je hebt en bekijk hoe je die invult. Op dag 1 noteer je (algemeen) wat je doet en hoe lang dit duurt. Op dag 2 mag je hetzelfde lijstje aanvullen.

Bv.
- Badkamer: 20 min
- Kinderen wekken en aankleden: 20 min
- Ontbijten + brooddozen maken: 20 min
- Vaatwas legen: 5 min
- Hond eten geven: 3 min
- ...

 

Vul onderstaande gegevens in en herbekijk het webinar. Je ontvangt van ons een bevestigingsmail met een unieke link waarmee je het webinar kan bekijken. Als je geen mail ontvangt, is het mogelijk dat deze in jouw spambox terechtgekomen is.

Dit webinar wordt georganiseerd door het Vormingscentrum Opvoeding en Kinderopvang (VCOK) en Gezinsbond en past binnen de reeks Webinars rond Afstemming in je gezin.

Kijk zeker ook eens naar de andere webinars in ons aanbod op https://www.gezinsbond.be/webinars

Registreer hier

* Verplicht veld


De Gezinsbond respecteert de privacywetgeving. Lees er alles over in onze disclaimer.