Webinar: Veilig Online: Sociale media (kinderen). Donderdag 15 oktober om 20u.

"Mijn kind zit nog niet op sociale media.” zeggen heel wat ouders van jonge kinderen. En toch gebruiken veel kinderen sociale media. Ook zonder eigen login of profiel. Ze liken YouTube, tikken enthousiast emoji’s in de WhatsApp van hun ouder, gieren met TikTokfilmpjes... Mag dit al? En wat ken jij ervan? Wat doen sociale media met je gezin en hoe kun je grenzen stellen? In dit webinar krijg je inzicht en tips over hoe je kinderen al van jongs af aan mediawijs kan opvoeden.

Het webinar bekeken? Wat vond je ervan? Laat het hier weten.

Spreker: Miet Joris, begeleidster van Veilig Online

Vul onderstaande gegevens in en kijk gratis naar het webinar. Je ontvangt van ons een bevestigingsmail met een unieke link waarmee je het webinar kan bekijken. Als je geen mail ontvangt, is het mogelijk dat deze in jouw spambox terechtgekomen is.

Dit webinar wordt georganiseerd door Veilig Online, een initiatief van Gezinsbond en Child Focus, en past binnen de reeks Webinars rond mediawijsheid in het gezin.

Het webinar bekeken? Wat vond je ervan? Laat het hier weten

Kijk zeker ook eens naar de andere webinars in ons aanbod op https://www.gezinsbond.be/webinars. Of neem een kijkje op https://veiligonline.be/.

Registreer hier

* Verplicht veld


De Gezinsbond respecteert de privacywetgeving. Lees er alles over in onze disclaimer.